Hvad kommer let – går let ?

skaermbillede-2016-10-12-kl-09-18-15

Så har jeg endelig rejst mig fra en ordentlig omgang influenza, og det er jo dejligt at være ovenpå igen. Men så kom dilemmaet, for det siges jo, at det der kommer let går let, især når det gælder om at tabe sig under sygdom og tage det hele hurtigt på igen når man bliver rask.
Men er det mon endnu en god historie (undskyldning), vi som er glade for mad, bruger til at legalisere vores lyst til at spise til?

Jeg holdt mig tilbage, og jeg er stolt!

skaermbillede-2016-10-12-kl-11-09-51

Jeg kan let sætte mig ind i hvor svært det kan være at holde sig selv i nakken, når man er presset, bliver over mandet af følelserne lige fra ”jeg har ondt af mig selv” til ”det har jeg fortjent” følelsen, eller som i mit tilfælde hvor sygdommen helt sikkert var ved at få has på mig.

skaermbillede-2016-10-12-kl-09-18-37

Før i tiden, når jeg har været syg, har jeg haft MEGA ondt af mig selv fordi jeg ikke kunne spise og har tænkt hvor godt det bliver når jeg bliver rask, for så har jeg i hvert fald fortjent noget lækkert, når nu jeg ikke har spist i så lang tid – lækkert var som oftest Nutella på franskbrød.

Her sker det så… JEG vælger at skifte den gamle uvane mønster ud, jeg siger til mig selv ”ok Rikke du har været syg men det er ikke ens betydende med at du skal lade din indre madbandit slå sig total løs”

Jeg har efterhånden i mange år har øvet min hjerne til ikke bare at spise hele tiden, men mærke efter om jeg er sulten, og dermed vælge til og fra. Så Jeg var klar til at tage denne udfordring op!

Hvad kunne jeg så spise i stedet for?

Da jeg begyndte at få det bedre og kunne spise igen, valgte jeg at spore mine tanker ind på alle de ting jeg vidste ville være godt for http://cialispillssaleonline.com/ at forsætte mit lettere liv.

Nutella maden blev overhalet af et stykke lækkert kyllingebryst med ristet rugbrød.

dias3Version 2

Cultura yoghurt bestemte jeg mig for ville give min mave den samme gode ballast til at komme videre som havregrøden med sukker og smør kunne.

Så da jeg endelig rejste mig, var planen klar og jeg kunne koncentrere mig om at får det bedre fremfor at kæmpe med min indre madbandit og vægten.

Min influenza var en effektiv kur men ikke særlig holdbar eller anbefalelsesværdig.

Det er med stor glæde at kunne se, at de mange års øvelse med mad og vaner nu bærer frugt. At jeg selv efter en snert af ”mande influenza” og tanker om Nutella madder, stadig vælger mit nye lettere liv og smilende kan gemme mine uvaner i skuffen, for jeg er overbevidst om at, de altid vil være en del af mig og jeg elsker stadig Nutella madder. Forskellen fra før til nu, er at det mig der bestemmer hvor meget de skal fylde.

Jeg bruger ikke længere undskyldningen ”hvad kommer let, går let” jeg hellere vil bruge tiden på at gøre det jeg mener er rigtig og virker for mig end bruge energi på dårlige undskyldninger.

 

Der kan ikke kommenteres på dette indlæg.

Letvægten

copyright © 2015

Letvægten.dk - Strandvejen 8 - 7673 Harboøre - Tlf: 51 32 18 62 - Mail: rikke@letvaegten.dk

Jeg samarbejder med

tryk på billedet for at komme til deres hjemmeside