Torsk i chilifløde

Billedet af retten kommer næste gang jeg laver denne fantastiske menu 🙂

 

Chili torsken

Det skal du bruge:

400 gram torskefilet

1.stk porre

½ tsk. Salt

Sort peber

1 dl 18 % fløde

1 dl cremefraiche 9 %

3 spsk chilisauce

Hakket dild

Sådan gør du:

Fisken skæres i 2 cm tykke skiver, skær porren i tynde skiver, svits dem til de bliver bløde og læg dem i bunden af et smurt, ildfast fad. Læg fisken oven på porren, og krydr med salt og peber. Bland fløde med cremefraiche og chilisauce, og hæld det over fisken.

Gratinér fisken ved 225 grader i 20-25 min.   Drys med dild.

Tilbehør: Ris, pasta, kartofler og/eller lyn stegte grønsager.

Jeg vil anbefalde 75. gram Ris, pasta eller kartoffel og grønsager til du er mæt og tilpas.

 

Skriv et svar

Letvægten

copyright © 2015

Letvægten.dk - Strandvejen 8 - 7673 Harboøre - Tlf: 51 32 18 62 - Mail: rikke@letvaegten.dk

Jeg samarbejder med

tryk på billedet for at komme til deres hjemmeside